OBJAVITE

BUNJOgrupacija

O nama

§Firma "BUNJO" d.o.o. od 1996. godine je ovlašteni koncesionar Renault vozila, i od tada pa do danas je jedna od najuspiješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini.
§Naš uspjeh se ogleda u godišnjoj prodaji novih vozila, koja u prosjeku iznosi oko 40% prodaje od ukupno 11 Renault koncesionara u BiH
Ključ našeg uspjeha jeste u profesionalnosti naših uposlenika, te u našoj pristupačnosti i jednostavnosti koju pružamo svakom kupcu koji dođe u naš salon.
§Također, ono što je karakteristično za nas jeste da uvijek imamo dovoljno vozila na raspolaganju, tako da kupac može iz našeg lagera izabrati vozilo koje odgovara njegovim željama, a da pri tome ne čeka na isporuku vozila.
§Od 2003. godine Bunjo d.o.o. je ovlašteni koncesionar za Dacia vozila.
§Od 2010. godine firma ¨BUNJO¨ d.o.o. je generalni i exluzivni uvoznik Renault i Dacia vozila za Bosnu i Hercegovinu
§Pored prodaje novih vozila bavimo se i prodajom rabljenih vozila. Ta vozila kupujemo sistemom "staro za novo" i sva vozila su sa provjerenom historijom porijekla vozila i samog održavanja vozila.
§ 01.07.2013. smo postali i ovlašteni prodavač i serviser za Toyota vozila.
§ 01.10.2013. smo otvorili dugo očekivani novi salon po zadnjim svjetskim standardima.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije